Плакати

Плакат Празник на гр. Карлово
Плакат Празник на гр. Карлово

Дизайн и печат на плакат 50х70

Плакат Панаир 2015 г. - Карлово
Плакат Панаир 2015 г. - Карлово

Дизайн и печат на плакат 50х70

Плакат Празник на Лавандулата - Карлово
Плакат Празник на Лавандулата - Карлово

Дизайн и печат на плакат 50х70

Плакат Панаир - Карлово
Плакат Панаир - Карлово

Дизайн и печат на плакат 50х70

Плакат 140 години Априлска Епопея- Клисура
Плакат 140 години Априлска Епопея- Клисура

Плакат 50х70 см. на 115 гр. хартия гланц

Плакат BENZER
Плакат BENZER

Плакат 50х70 см. на 115 гр. хартия гланц

Плакат Ангелите на Чарли - Карлово
Плакат Ангелите на Чарли - Карлово

Плакат 32х48 см. на 115 гр. хартия гланц

Плакат СОУ
Плакат СОУ "Васил Левски_ - Карлово

Плакат 32х48 см. на 115 гр. хартия гланц

Плакат Трифон зарезан - Слатина
Плакат Трифон зарезан - Слатина

Плакат 32х48 см. на 115 гр. хартия гланц

Плакат Мотокрос - Слатина
Плакат Мотокрос - Слатина

Плакат 32х48 см. на 115 гр. хартия гланц

Плакат GRANDOS OPIUM - Карлово
Плакат GRANDOS OPIUM - Карлово

Плакат 50х70, 115 гр. хартия

Плакат Упсурт OPIUM - Карлово
Плакат Упсурт OPIUM - Карлово

Плата 32х48 см., 115 гр. хартия, дигитален печат

Плакат 100 кила OPIUM - Карлово
Плакат 100 кила OPIUM - Карлово

Плакат 32х48 см., 115 гр. хартия

Плакат 100 кила OPIUM - Карлово
Плакат 100 кила OPIUM - Карлово

Плакат 50х70 см., 90 гр, хартия

Плакат
Плакат "Ловен Парк" - Карлово

Дигитален печат на Плакат 32х48 см. на 115 гр. хартия

Плакат 32х48 см.
Плакат 32х48 см. "Globalkom" - гр. Баня

Плакат 32х48 см. "Globalkom" с коледни мотиви, свеж модерен дизайн

Плакати 32х48 см - Ресторант
Плакати 32х48 см - Ресторант "Дива" - Карлово

Плакати 32х48 см - Ресторант "Дива" - Карлово